Soare

             Energie

                             Munca

                                            Fericire


*29 aprilie

   Asa incepe postarea mea de azi!

Astazi a fost ziua in care fericirea prin munca mi-a zambit si am realizat ca poti fii foarte fericit daca faci ceea ce iti place si muncesti pentru un obiectiv anume, caci rezultatul este pe masura si iti vine sa alergi kilometrii de fericire!

 Aceasta este o altfel de postare, o postare pozitiva, plina de culori si vesela ! 


 Azi am fost foarte energica, plina de putere de munca si cu rezultate ce imi sunt aproape de punctul maxim al fericirii! Am avut o zi pe care o asteptam demult (si prietenii asteptau sa fiu din nou “Michelle – the crazy & funny one” , pana cand si profesorii isi doreau sa vina aceasta clipa in care am revenit din nou eu, dupa ceva stres care m-a transformat intr-o necunoscuta stresata, drept dovada articolul de aici, in care se simte stresul acumulat, iar acum se va simti eliberarea; dar si fericirea ce poate fi foarte aproape! ) 

 Cum mi-am revenit? Ei bine, binecuvantata vacanta de Pasti & putina petrecere de zilele orasului meu (Zilele Severinului) m-au salvat ! Tot ceea ce aveam nevoie era o pauza de relaxare. Si am avut-o. Momentul in care m-am simtit libera, foarte relaxata si fericita a fost atunci cand am facut o “mica mare”* plimbare cu bicicleta, alaturi de Ale, my dear cousin, cum ii spun eu. 

*mica mare – de ce folosesc aceste ciudate adjective care nu au niciun sens unul langa altul? Fiindca mica ii se parea verisoarei mele plimbarea, iar mie mare – am obosit ca niciodata, am colindat 2 sate si campii. *rasete*


 Multi oameni spun ca prefera rolele mai mult decat bicicleta. Cel putin, multi din prietenii mei prefera asta, iar eu stau si ma gandesc de ce e mai ‘neplacut’ sa mergi cu bicicleta,decat cu rolele. Ei bine, eu prefer bicicleta, mereu am preferat-o, mi se pare ca mersul e mult mai usor cu ea si momentul mai placut. Niciodata nu o sa renunt la mersul pe bicicleta – il ador. (acum sa nu ma intelegeti gresit, am obosit tare mult la plimbarea cu Ale deoarece nu aveam antrenament, dar as merge mereu cu bicicleta)


 In acea zi, mai exact in a doua zi dupa pasti, am pornit la drum. Am gasit o campie verde de smarald (a se intelege verde intens) si spre norocul nostru, cerul ne-a oferit o priveliste superba, o lupta intre el insusi albastru ca marea si norii ce isi luau diverse forme si stateau grandiosi, parca ar fi stiut ca o sa ii pozam. Ca sa nu ma mai lungesc cu acest subiect (caci aceasta este o altfel de postare, trebuie sa revin cu fericirea, dar s-o simtiti si voi, sa fiti siguri si optimisti) o sa pun cateva poze in care “ma eliberez” prin sarituri, dar si prin admiratia mea fata de minunatul peisaj ce m-a inconjurat: 

(photos on Instagram – @michelleandreevelasquez)

 

  Acum, eu sunt in perioada in care imi pot alege drumul (fiind in clasa a VIII-a, trebuie sa merg pe un profil la liceu care sa ma avantajeze), scriu pentru colegii mei, care si ei mai au aceasta posibilitate de a se gandi mai bine ce este mai bine pentru viitorul lor, pentru a se gandi la ce se pricep cel mai bine legat de scoala. Scriu de asemenea si pentru alte persoane ce citesc aceste randuri, persoane care chiar daca au trecut de acest pas si sunt la liceu, pot avea sansa si atunci sa se gandeasca la ce facultate ar intra si, cel mai important lucru, sa se gandeasca daca ii va placea ceea ce va face in viitor, la job-ul ales. 

 Ganditi-va bine inainte de a urma mai departe liceul / facultatea, ganditi-va la ce ati putea deveni mai departe si daca este cautat! Si alt lucru: nu depindeti de altii ! Vreau sa spun, nu va duceti unde se duc toti prietenii vostri daca stiti ca nu este pentru voi profilul / liceul ales. Eu, de exemplu, am ales acest drum, diferit de ceilalti, fiindca, ca sa spun asa, am un lucru in plus ce nu il are toata lumea. Stati linistiti, daca va sunt prieteni adevarati, va vor ramane peste ani, dar nu uitati caci NU prietenii o sa va dea de mancare peste ani. 

  Si, repet, gandeste-te la o materie care-ti place mult ! Sau la o pasiune cum ar fi desenul,muzica, un sport.. Nu renunta! Fii sigura pe tine si o sa vezi ca totul va iesi bine! Un alt pas important este sa gandesti pozitiv ! Gandirea pozitiva poate face ca “,” creierul sa functioneze mai usor si corect, in conditiile de presiune, gen examenele mari / BAC-ul. 

 Munceste. Niciodata nu vei munci in zadar. Recunosc, inainte am crezut putin in asta, dar am ajuns la momentul in care realizez ca nu este in zadar, progresele devin vizibile si pur si simplu devii fericita si mandra de tine insuti! Este, de asemenea, un pas important in viata sa te multumesti pe tine, iar prin asta vei reusi! Vei vedea ca vei ajunge chiar deasupra asteptarilor tale. cu vointa ta! Si vei vedea ca viata este frumoasa in aceste timpuri de invatat, vei primi laude, si iti garantez ca vei zambi! Deci, sfatul meu: Nu renunta niciodata! Cum spunea o draga prietena, daca incerci, esti oricum IN FATA celor care nu incearca! Bafta tuturor celor care au examene importante anul acesta ! 

 

  Cateva edit-uri realizate de mine : 

 

(Fa-i ceea ce iubesti, iubeste ceea ce faci)

(Nu-ti dori doar un an minunat. Fa-l tu un an minunat!)

si..poza zilei(tot un edit,photo by me) :

 

This entry was posted in Intamplari and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a comment