Photography: Rainy day

Inainte de a citi mai jos, dai click aici pentru a asculta o melodie potrivita articolului.

 

  Buna ziua tuturor, dragi cititori, nu-i asa ca este plictisitor sa stai in casa in timp ce vremea nu se adapteaza anotimpului si ploua incontinuu?

 Ei bine, zilele trecute am reusit sa realizez cateva poze frumoase in gradina, la trandafirii eleganti ce de data asta au stralucit ca niciodata. 

 Ploaia nu inseamna mereu stat in casa, dormit, mancat si privit la filme. Inseamna si relaxare, reculegere si infrumusetarea naturii; nu ai cum sa nu zambesti cand vezi florile din gradina ta sau cele dintr-un parc, pline cu bilute transparente ce reflecta culoarea florii intr-un mod special si uimitor. 

  Opreste-te un moment langa o floare atunci cand ploua, nu te grabi sa ajungi acasa, nu fugi de ploaie, ci stai pret de cateva minute si priveste din alta perspectiva. Analizeaza frumoasele picaturi de apa, observa cum pot ele schimba o floare, o frunza, cum reusesc sa faca lumina sa se reflecte modest pe acele plante. Simte multumirea naturii fata de ploaie.

Acum o sa va las cu restul pozelor facute de mine. Nu uitati sa va spuneti parerea! 🙂

O alta poza realizata de mine si de asemenea poza zilei : 

 

Cam atat cu articolul de azi, nu uita sa arunci o privire la VMA’s Photography (click) ,noua mea pagina de Facebook unde pun diferite poze artistice.

Pagina blogului de Facebook : Andree Michelle’s Blog

Instagram: @michelleandreevelasquez

 

This entry was posted in Photography and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment